Carlssons i Fjärdhundra AB

Uppsala län

Information

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror samt fastighetsförvaltning och annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Carlssons i Fjärdhundra AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Carlssons i Fjärdhundra AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1996-12-18 så skapades Carlssons i Fjärdhundra AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Carlssons i Fjärdhundra AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556537-5416 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Carlssons i Fjärdhundra AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Carlssons i Fjärdhundra AB så går det att nå dem via telefon på 0171-411247 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Carlssons i Fjärdhundra AB är Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor, .