Eminentec Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva fastighets- och kapitalförvaltning samt konsultverksamhet inom databranschen och försäljning av data- tillbehör tillika med övrig kontorsutrustning samt även till- handahålla bokförings- och redovisningstjänster samt därmed förenlig verksamhet. Import och försäljning av livsmedel, hälsokost, naturläkemedel, hudvårdsprodukter samt därtill hörande böcker och tidskrifter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eminentec Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Eminentec Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1997-02-07 så skapades Eminentec Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Eminentec Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Eminentec Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556538-9870 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är Eminentec Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Eminentec Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-30170 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eminentec Aktiebolag är Salomonsson, Eva Kerstin Linnea som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schröder, Carl Fredrik Enevold som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Schröder, Lars Johan Magnus som är född 1967 och har titeln Suppleant, Harju, Hannu Antero som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .