Vinerik Fastighets AB

Uppsala län

Information

Vinerik Fastighets AB är ett företag som finns i Enköping. I Vinerik Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Per Olov som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Sven Anders som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ritva Helena som är född 1960 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vinerik Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vinerik Fastighets AB på telefon 0171-440992.

Bolaget skall äga, förvalta och hyra ut fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vinerik Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vinerik Fastighets AB är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vinerik Fastighets AB innehar ej F-skattsedel och Vinerik Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vinerik Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Per Olov -Eriksson, Sven Anders

Vinerik Fastighets AB har 556540-5163 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.