Lidén Data Internetwork AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Lidén Data Internetwork AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Lidén Data Internetwork AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Lidén Data Internetwork AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556543-5533.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0171-420000 alternativt besöka eller skicka post till Lidén Data Internetwork AB på följande adress Skogsv. 2, 749 41, Enköping.

Lidén Data Internetwork AB är idag Publikt bolag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Lidén Data Internetwork AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Lidén, Mats Ricky Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Kinisjärvi Lidén, Eine Aliisa som är född 1953 och har titeln Suppleant , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av varor och tjänster inom internetområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.