Tallbackens Ungdomshem AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva vård och behandling av ungdomar med olika problem och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tallbackens Ungdomshem AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Tallbackens Ungdomshem AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1997-09-03 så skapades Tallbackens Ungdomshem AB och verksamheten är har F-skattsedel Tallbackens Ungdomshem AB har haft det sedan 1998-01-01.

556545-5705 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är Tallbackens Ungdomshem AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Tallbackens Ungdomshem AB så går det att nå dem via telefon på 0171-460572 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tallbackens Ungdomshem AB är Lindström, Leif Bertil Henry som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Inger Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hedman, Kjell Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Företagarnas Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor, .