Lidén Data Affärssystem AB

Uppsala län

Information

Lidén Data Affärssystem AB är ett företag som finns i Enköping. I Lidén Data Affärssystem AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lidén, Mats Ricky Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Pecka Harry som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Everitt, Per Olof som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödén, Dan Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lidén Data Affärssystem AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lidén Data Affärssystem AB på telefon 0171-420000.

Bolaget skall bedriva försäljning av varor och tjänster inom data- och kontorsadministration och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva mark-, schaktnings- och gräventreprenader, markprojektering och mätning, samt uthyrning och försäljning av entreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lidén Data Affärssystem AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lidén Data Affärssystem AB är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lidén Data Affärssystem AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Lidén Data Affärssystem AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lidén Data Affärssystem AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lidén, Mats Ricky Mikael

Lidén Data Affärssystem AB har 556550-8610 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.