FBG Golf AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva idrottslig verksamhet genom tillhanda- hållande av idrottstjänster ävensom bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för FBG Golf AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är FBG Golf AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1998-01-29 så skapades FBG Golf AB och verksamheten är har F-skattsedel FBG Golf AB har haft det sedan 1998-01-01.

FBG Golf AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556551-5904 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är FBG Golf AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med FBG Golf AB så går det att nå dem via telefon på 0171-463012 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Bridal, Hans Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom FBG Golf AB är Bridal, Hans Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kumlin, Per Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Bo Michael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sved, Thomas Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Storm, Erik Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.