Göran Pettersson Entreprenad AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Göran Pettersson Entreprenad AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Göran Pettersson Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för Göran Pettersson Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Göran Pettersson Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-01-22. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Göran Pettersson Entreprenad AB ska trivas.

Göran Pettersson Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom markplanering, grävning och schaktning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Göran Pettersson Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Göran Pettersson Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Göran Pettersson Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-461000.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Göran Pettersson Entreprenad AB är Pettersson, Sven Göran som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerberg, Marie Cecilia som är född 1971 och har titeln Suppleant, Dahl, Leif Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, DUO Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Göran Pettersson Entreprenad AB har 556551-8908 som sitt organisationsnummer.