Shöp AB

Uppsala län

Information

Shöp AB är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Shöp AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Shöp AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-06-17.

Shöp AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1998-02-20. Men sedan 1998-01-01 så har Shöp AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Salag. 10 A, 745 34, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Shöp AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5545284.

Enköping arbetar för att verksamheter som Shöp AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Shöp AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva försäljning samt postorderhandel med datorer och datatillbehör, hemelektroniska produkter och telecom, tjänster inom internet, programutveckling, handel med konfektion och förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Shöp AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Shöp AB och det är följande personer, Nykvist, Karl Håkan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nykvist, Lars Erik som är född 1936 och har titeln Suppleant, Olausson, Sten Gunnar Kenneth som är född 1951 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB/LR Revision som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Shöp AB är 556553-2438.