BM Svensson Mäklarbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank)

Uppsala län

Information

556554-3419 är organisationsnummer för verksamheten BM Svensson Mäklarbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BM Svensson Mäklarbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som BM Svensson Mäklarbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank) finns i.

BM Svensson Mäklarbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank) har varit registrerat sedan 1998-03-31 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BM Svensson Mäklarbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

BM Svensson Mäklarbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BM Svensson Mäklarbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med BM Svensson Mäklarbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank) så kan ni göra det på telefon genom 0171-96018 eller genom brev på följande adress:
Altuna-Fröslunda 25, 749 71, Fjärdhundra

Bolaget skall bedriva förmedling av bostäder och fastighets- mäkleri, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BM Svensson Mäklarbyrå AB (Fastighetsbyrån Swedbank) och det är Svensson, Britt-Mari Elisabeth som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Leif Håkan som är född 1940 och har titeln Suppleant, Svensson, Marie-Louise Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor