Widéns Villaventilation AB

Uppsala län

Information

556555-5918 är organisationsnummer för företaget Widéns Villaventilation AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Widéns Villaventilation AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Widéns Villaventilation AB finns i.

Widéns Villaventilation AB har varit registrerat sedan 1998-05-07 och det finns flera företag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Widéns Villaventilation AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Widéns Villaventilation AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Widéns Villaventilation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Widéns Villaventilation AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-479370 eller genom brev på följande adress:
Myrang. 14, 745 37, Enköping

Bolaget skall bedriva ventilationsarbeten, försäljning av ventilationsmaterial samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Widéns Villaventilation AB och det är Widén, Kenth Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Widén, Liselotte Kristina Laura som är född 1963 och har titeln Suppleant, Björstedt, Elisabeth som är född 1974 och har titeln Revisor, Folkesson, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor,