VVS-butiken i Enköping AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns VVS-butiken i Enköping AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. VVS-butiken i Enköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

VVS-butiken i Enköping AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556558-1393.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0171-477201 alternativt besöka eller skicka post till VVS-butiken i Enköping AB på följande adress Myrang. 4, 745 37, Enköping.

VVS-butiken i Enköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I VVS-butiken i Enköping AB så sitter följande personer i styrelsen: Kardell, Karl Ola Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Kardell, Roland som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva butiksförsäljning och serviceverksamhet inom VVS-branschen och därmed förenlig verksamhet.