Dia Uppland AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Dia Uppland AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Dia Uppland AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Dia Uppland AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556560-0417.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0171-27785 alternativt besöka eller skicka post till Dia Uppland AB på följande adress Kyrkog. 18, 745 31, Enköping.

Dia Uppland AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Dia Uppland AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Tärngren, Erik Håkan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva service och försäljning av data- och teleteknisk utrustning samt handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.