Enköpings Bil & Traktor Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Enköpings Bil & Traktor Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Enköpings Bil & Traktor Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Enköpings Bil & Traktor Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Enköpings Bil & Traktor Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-11-05. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Enköpings Bil & Traktor Aktiebolag ska trivas.

Enköpings Bil & Traktor Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bil- och traktorverkstad med reservdels- försäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Enköpings Bil & Traktor Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Enköpings Bil & Traktor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Enköpings Bil & Traktor Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-31312.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bärgård, Karl Sören -Bärgård, Karl Thomas Crister.

De som är på något sätt har med Enköpings Bil & Traktor Aktiebolag är Bärgård, Karl Sören som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Bärgård, Karl Thomas Crister som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bärgård, Lars Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor, .

Enköpings Bil & Traktor Aktiebolag har 556562-2015 som sitt organisationsnummer.