Swedegrain AB (publ)

Uppsala län

Information

Swedegrain AB (publ) är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Swedegrain AB (publ) finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Swedegrain AB (publ) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-11-07.

Swedegrain AB (publ) som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1998-11-12. Men sedan 1999-01-01 så har Swedegrain AB (publ) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Riddarg. 3 B, 114 35, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swedegrain AB (publ) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5123124.

Enköping arbetar för att verksamheter som Swedegrain AB (publ) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Publikt bolag för Swedegrain AB (publ). Det finns flera Publikt bolag verksamheter i Uppsala län.

Bolaget ska bedriva utveckling, tillverkning och marknadsföring av produkter baserade på spannmål jämte framställa etanol ur jästa råvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Swedegrain AB (publ) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Barvaeus, Lars Axel Harald Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swedegrain AB (publ) och det är följande personer, Barvaeus, Lars Axel Harald som är född 1942 och har titeln VD, Barvaeus, Lars Axel Harald som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Milton, Anders Harald som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Barvaeus, Chatrine Birgitta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Åke Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Swedegrain AB (publ) är 556562-5141.