Enköpings Golf AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Enköpings Golf AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Enköpings Golf AB är ett av dem. Statusen för Enköpings Golf AB är att Bolaget är aktivt.

Enköpings Golf AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-11-18. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Enköpings Golf AB ska trivas.

Enköpings Golf AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva drift och skötsel av Enköpings Golfklubbs golfbana samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Enköpings Golf AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Enköpings Golf AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Enköpings Golf AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-20830.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Enköpings Golf AB är Saveros, Kenneth Gert Vendel som är född 1943 och har titeln VD, Saveros, Kenneth Gert Vendel som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Lars Jonas Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sagström, Per Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantAdsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Enköpings Golf AB har 556562-6230 som sitt organisationsnummer.