AME Enköping AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva ekonomisk rådgivning, byggrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AME Enköping AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är AME Enköping AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1998-12-11 så skapades AME Enköping AB och verksamheten är har F-skattsedel AME Enköping AB har haft det sedan 1999-01-01.

AME Enköping AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556562-8590 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är AME Enköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med AME Enköping AB så går det att nå dem via telefon på 0171-23552 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AME Enköping AB är Eriksson, Anders Mathias som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaneberg, Inger Eva-Lena som är född 1969 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .