Eva Borg Broberg Konsult Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom ekonomi och redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eva Borg Broberg Konsult Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Eva Borg Broberg Konsult Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1999-01-04 så skapades Eva Borg Broberg Konsult Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Eva Borg Broberg Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Eva Borg Broberg Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556563-6429 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är Eva Borg Broberg Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Eva Borg Broberg Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eva Borg Broberg Konsult Aktiebolag är Borg Broberg, Eva som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Ulf Arne som är född 1941 och har titeln Suppleant, Jansson, Sari Susanna som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .