Företagskonsulten i Enköping Aktiebolag

Uppsala län

Information

Företagskonsulten i Enköping Aktiebolag är ett företag som finns i Enköping. I Företagskonsulten i Enköping Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Uddgård, Marie-Louise Margurite som är född 1959 och har titeln VD, Uddgård, Anders Olof som är född 1951 och har titeln Vice VD, Uddgård, Marie-Louise Margurite som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Uddgård, Anders Olof som är född 1951 och har titeln Suppleant, Hörz, Tomas som är född 1944 och har titeln Suppleant, Forinder, Nils Reine som är född 1946 och har titeln RevisorAllegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Företagskonsulten i Enköping Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Företagskonsulten i Enköping Aktiebolag på telefon 0171-21330.

Bolaget skall bedriva redovisning, revision, administration, utbildning, PC-program och hårdvarususpport, försäljning av datorer och tillbehör. Båtuthyrning. Verksamheten omfattar också naprapatverksamhet, förebyggnade friskvård och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Företagskonsulten i Enköping Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Företagskonsulten i Enköping Aktiebolag är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Företagskonsulten i Enköping Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Företagskonsulten i Enköping Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Företagskonsulten i Enköping Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Företagskonsulten i Enköping Aktiebolag har 556563-7732 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.