MB Erikssons Bygg & Fastighet AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns MB Erikssons Bygg & Fastighet AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. MB Erikssons Bygg & Fastighet AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

MB Erikssons Bygg & Fastighet AB är momsregistrerat sedan2002-08-05 och har organisationsnummer 556564-7541.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0171-20800 alternativt besöka eller skicka post till MB Erikssons Bygg & Fastighet AB på följande adress Kvartsg. 8, 749 40, Enköping.

MB Erikssons Bygg & Fastighet AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-08-05.

I MB Erikssons Bygg & Fastighet AB så sitter följande personer i styrelsen: Bäckström, Erik Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva byggnadsrörelse, försäljning och inläggning av golv, entreprenadverksamhet avseende uthyrning av bygg- och anläggning med förare och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.