Lidero Network AB

Uppsala län

Information

Lidero Network AB är en verksamhet som finns i Enköping. I Lidero Network AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lidén, Mats Ricky Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Pecka Harry som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sjödén, Dan Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lidero Network AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lidero Network AB på telefon 0171-420000.

Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning av varor och tjänster inom internet- och datorkommunikationsområdet och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lidero Network AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lidero Network AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lidero Network AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Lidero Network AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lidero Network AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lidero Network AB har 556567-0261 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.