NTG Maskin AB

Uppsala län

Information

556567-2580 är organisationsnummer för bolaget NTG Maskin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NTG Maskin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som NTG Maskin AB finns i.

NTG Maskin AB har varit registrerat sedan 1999-03-17 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NTG Maskin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

NTG Maskin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NTG Maskin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med NTG Maskin AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-471118 eller genom brev på följande adress:
Boglösa Gåde 30, 749 51, Grillby

Bolaget skall bedriva bil,entreprenad och lastbilsverkstad med reparationer av plåt och lack samt handel och uthyrning av fordon. Åkeri,Entreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NTG Maskin AB och det är Johdet, Lars Tony som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Susanne Erlandsdotter som är född 1969 och har titeln Suppleant, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor,