JOWI Produktion Film & Konsult AB

Uppsala län

Information

Bolaget ska bedriva film produktion, konsultverksamhet inom alternativmedicinsk behandling, konsultverksamhet inom tjänstesektorn och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JOWI Produktion Film & Konsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är JOWI Produktion Film & Konsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1999-04-28 så skapades JOWI Produktion Film & Konsult AB och bolaget är har F-skattsedel JOWI Produktion Film & Konsult AB har haft det sedan 1999-01-01.

JOWI Produktion Film & Konsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556569-5268 är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är JOWI Produktion Film & Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med JOWI Produktion Film & Konsult AB så går det att nå dem via telefon på 0171-448191 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom JOWI Produktion Film & Konsult AB är Wickman, Nils Johan Nikolaus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wickman, Stig Peter Nikolaus som är född 1968 och har titeln Suppleant, Kindvall, Jenny Maria som är född 1971 och har titeln Revisor, JA Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .