Kungsland Aktiebolag

Uppsala län

Information

Bolaget skall idka jordbruk, äga och förvalta värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kungsland Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Kungsland Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 1999-05-03 så skapades Kungsland Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Kungsland Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Kungsland Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556569-6928 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Enköping.

Just nu är Kungsland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Kungsland Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-87147 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kungsland Aktiebolag är Skagerlind, Sten Sture som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellsten, Carl Mikael Torbjörn som är född 1960 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .