Advokatbyrån Anna Möller Aktiebolag

Uppsala län

Information

Advokatbyrån Anna Möller Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Advokatbyrån Anna Möller Aktiebolag finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Advokatbyrån Anna Möller Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Advokatbyrån Anna Möller Aktiebolag som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 1999-05-17. Men sedan 1999-01-01 så har Advokatbyrån Anna Möller Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kungsg. 46, 753 21, Uppsala. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Advokatbyrån Anna Möller Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 018-602420.

Enköping arbetar för att verksamheter som Advokatbyrån Anna Möller Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Advokatbyrån Anna Möller Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Advokatbyrån Anna Möller Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Advokatbyrån Anna Möller Aktiebolag och det är följande personer, Möller, Anna Kristina som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ling, Sigrid Anna Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Svedare, Anne Marie som är född 1961 och har titeln Revisor, Wiklands Revisionsbyrå i Uppsala AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Advokatbyrån Anna Möller Aktiebolag är 556570-9028.