Murarfirma Rönnbacken Kakelugnsmakeri Aktiebolag

Uppsala län

Information

Murarfirma Rönnbacken Kakelugnsmakeri Aktiebolag hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Murarfirma Rönnbacken Kakelugnsmakeri Aktiebolag finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Murarfirma Rönnbacken Kakelugnsmakeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Murarfirma Rönnbacken Kakelugnsmakeri Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Murarfirma Rönnbacken Kakelugnsmakeri Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Murarfirma Rönnbacken Kakelugnsmakeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torstuna Orsta 5, 749 72, Fjärdhundra men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0171-411233.

Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Murarfirma Rönnbacken Kakelugnsmakeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Murarfirma Rönnbacken Kakelugnsmakeri Aktiebolag har idag 556571-8607 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Murarfirma Rönnbacken Kakelugnsmakeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet med byggnadsarbeten, mur- och betongarbeten inom byggbranschen, vägunderhållning- och schaktarbeten inom markarbetsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Murarfirma Rönnbacken Kakelugnsmakeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Tommi Göte Edvard som är född 1962 och har titeln VD, Pettersson, Tommi Göte Edvard som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Karl Mikael som är född 1960 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.