Rum 1 i Enköping AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Rum 1 i Enköping AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Rum 1 i Enköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Uppsala län gör att företag trivs där.

Rum 1 i Enköping AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556574-8422.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0171-21899 alternativt besöka eller skicka post till Rum 1 i Enköping AB på följande adress Kyrkog. 20, 745 31, Enköping.

Rum 1 i Enköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Rum 1 i Enköping AB så sitter följande personer i styrelsen: , Rigo, Nikola Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel och tillverkning av hantverk, hemslöjd, glas, porslin, antikviteter, textila möbler och växter, utföra tjänster inom mental träning ävensom idka konsult- verksamhet inom inredning och företagsekonomi samt bedriva därmed förenlig verksamhet.