Rickeby Massiv Trä AB

Uppsala län

Information

556575-5344 är organisationsnummer för bolaget Rickeby Massiv Trä AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rickeby Massiv Trä AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Rickeby Massiv Trä AB finns i.

Rickeby Massiv Trä AB har varit registrerat sedan 1999-09-13 och det finns flera bolag i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rickeby Massiv Trä AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Rickeby Massiv Trä AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rickeby Massiv Trä AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Rickeby Massiv Trä AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-33500 eller genom brev på följande adress:
Skolv. 2, 749 70, Fjärdhundra

Bolaget skall bedriva tillverkning av trägolv, hyvleriarbeten och vissa snickeriarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rickeby Massiv Trä AB och det är Johansson, Sven Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulf Richard som är född 1973 och har titeln Suppleant, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor,