Stockholms Kylfrakt Aktiebolag

Uppsala län

Information

556578-2470 är organisationsnummer för verksamheten Stockholms Kylfrakt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stockholms Kylfrakt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Stockholms Kylfrakt Aktiebolag finns i.

Stockholms Kylfrakt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1999-11-30 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stockholms Kylfrakt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stockholms Kylfrakt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stockholms Kylfrakt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Stockholms Kylfrakt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0171-56900 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva åkeri samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stockholms Kylfrakt Aktiebolag och det är Hornesjö, Carl Anders Fredrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hornesjö, Arne Georg Oscar som är född 1963 och har titeln Suppleant, Evesäter, Malin Christina som är född 1975 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 2 AB som är född och har titeln Revisor,