AGF Bil i Enköping Euroclass AB

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Aktiebolag som heter AGF Bil i Enköping Euroclass AB. Det finns flera verksamheter som liknar AGF Bil i Enköping Euroclass AB i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

AGF Bil i Enköping Euroclass AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-08-01 och det finns flera verksamheter som är det i Uppsala län.

Sedan 1999-11-05 så har AGF Bil i Enköping Euroclass AB varit registrerat och sedan 2000-08-14 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är AGF Bil i Enköping Euroclass AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med AGF Bil i Enköping Euroclass AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vallby Lidingby, 745 98, Enköping. Vi ni istället prata med AGF Bil i Enköping Euroclass AB så kan ni göra det på 070-3665908.

Bolaget skall tillverka och sälja hästtransportfordon, handel med bilar samt att bedriva bilverkstad och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Forsberg, Anders Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Maria Christina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Vainikka, Erik Reinhold Eino som är född 1951 och har titeln Revisor, E. Vainikka Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

AGF Bil i Enköping Euroclass AB har 556578-9848 som sitt organisationsnummer.