Diamanthåltagning i Enköping AB

Uppsala län

Information

Diamanthåltagning i Enköping AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Diamanthåltagning i Enköping AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Diamanthåltagning i Enköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Diamanthåltagning i Enköping AB har haft sedan 2000-02-29. Diamanthåltagning i Enköping AB har funnits sedan och 2000-01-27 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Diamanthåltagning i Enköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungshusby 1, 745 99, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-36470.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Diamanthåltagning i Enköping AB Privat, ej börsnoterat.

Diamanthåltagning i Enköping AB har idag 556581-1626 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Diamanthåltagning i Enköping AB

Bolaget skall bedriva byggnadsreparationer,grävning,schaktning samt transporter av maskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Diamanthåltagning i Enköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jauhiainen, Pekka Sakari som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Enlund, Karl Rune som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .