Skadeverkstaden i Enköping AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Skadeverkstaden i Enköping AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Skadeverkstaden i Enköping AB är ett av dem. Statusen för Skadeverkstaden i Enköping AB är att Bolaget är aktivt.

Skadeverkstaden i Enköping AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-03-14. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Skadeverkstaden i Enköping AB ska trivas.

Skadeverkstaden i Enköping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är bilreparationer vad avser, lack, glas, plåt och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skadeverkstaden i Enköping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-04-12.

Idag är Skadeverkstaden i Enköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Skadeverkstaden i Enköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0176-208900.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Skadeverkstaden i Enköping AB är Ekenberg, Per Thomas som är född 1981 och har titeln VD, Ekenberg, Per Thomas som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekenberg, Johan Thomas som är född 1976 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Skadeverkstaden i Enköping AB har 556586-8618 som sitt organisationsnummer.