Bygg & Bo Fastigheter i Enköping AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Bygg & Bo Fastigheter i Enköping AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Bygg & Bo Fastigheter i Enköping AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Bygg & Bo Fastigheter i Enköping AB är momsregistrerat sedan2003-06-12 och har organisationsnummer 556589-2121.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0171-91147 alternativt besöka eller skicka post till Bygg & Bo Fastigheter i Enköping AB på följande adress Ö. Järnvägsg. 3, 745 37, Enköping.

Bygg & Bo Fastigheter i Enköping AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Bygg & Bo Fastigheter i Enköping AB så sitter följande personer i styrelsen: Karlsson, Sven Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och byggnadsentreprenader. Bolaget skall även idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.