Uddala Holding Aktiebolag

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Uddala Holding Aktiebolag är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Uddala Holding Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Uddala Holding Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Uddala Holding Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-05-12. Det finns flera olika verksamheter i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Uddala Holding Aktiebolag ska trivas.

Uddala Holding Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-11. I Enköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är förvaltning av aktier och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Uddala Holding Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är Uddala Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Uddala Holding Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

De som är på något sätt har med Uddala Holding Aktiebolag är Vägermark, Peter Lars-Ove som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars-Erik Gösta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Vägermark, Raili Margita som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Vega Anna Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Uddala Holding Aktiebolag har 556591-0345 som sitt organisationsnummer.