C. Bergdahl Entreprenad och Maskinservice AB

Uppsala län

Information

C. Bergdahl Entreprenad och Maskinservice AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där C. Bergdahl Entreprenad och Maskinservice AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. C. Bergdahl Entreprenad och Maskinservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket C. Bergdahl Entreprenad och Maskinservice AB har haft sedan 2000-09-25. C. Bergdahl Entreprenad och Maskinservice AB har funnits sedan och 2000-09-25 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till C. Bergdahl Entreprenad och Maskinservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Simtuna Björk 1, 749 71, Fjärdhundra men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-93018.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är C. Bergdahl Entreprenad och Maskinservice AB Privat, ej börsnoterat.

C. Bergdahl Entreprenad och Maskinservice AB har idag 556591-6896 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för C. Bergdahl Entreprenad och Maskinservice AB

Bolaget skall bedriva entreprenadarbeten och maskinreparationer inom byggbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I C. Bergdahl Entreprenad och Maskinservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Enders, Lars Richard som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Enders, Ingegärd Ann-Christin som är född 1953 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .