Tennab Holding AB

Uppsala län

Information

Tennab Holding AB är ett av många företag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Tennab Holding AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tennab Holding AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-09-01.

Tennab Holding AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2000-07-21. Men sedan 2000-09-01 så har Tennab Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till KVARTSGATAN 1, 749 40, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tennab Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-479085.

Enköping arbetar för att företag som Tennab Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tennab Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva försäljning, uthyrning och service av städmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tennab Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tennab Holding AB och det är följande personer, Andersson, Kenneth Bertil som är född 1951 och har titeln VD, Andersson, Kenneth Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Terkildsen, Anders som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansen, Morten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Anell, Folke Evald som är född 1949 och har titeln Revisor, Anell, Ulla Christina som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tennab Holding AB är 556595-0374.