Swevol Mekaniska AB

Uppsala län

Information

Swevol Mekaniska AB är ett av många bolag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Swevol Mekaniska AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Swevol Mekaniska AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-12-14.

Swevol Mekaniska AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2000-07-27. Men sedan 2000-12-14 så har Swevol Mekaniska AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Smörsoppsg. 1, 749 44, Enköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swevol Mekaniska AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0171-35595.

Enköping arbetar för att bolag som Swevol Mekaniska AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Swevol Mekaniska AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Uppsala län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utveckling och tillverkning av finmekaniska produkter och utveckling av dataprogram anpassade till mekanisk industri samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Swevol Mekaniska AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swevol Mekaniska AB och det är följande personer, Andreasson, Göran Lennart som är född 1951 och har titeln VD, Andreasson, Göran Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Leif Erik som är född 1958 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Swevol Mekaniska AB är 556595-4129.