Jesper Jönsson AB

Uppsala län

Information

Jesper Jönsson AB är ett av många företag som finns i Enköping. Det är nämligen den kommunen som Jesper Jönsson AB finns i och den tillhör även Uppsala län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jesper Jönsson AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-11-06.

Jesper Jönsson AB som idag finns i Uppsala län har varit registrerat sedan 2000-09-05. Men sedan 2000-11-06 så har Jesper Jönsson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Torstuna Hyvlinge 1, 749 72, Fjärdhundra. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jesper Jönsson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Enköping arbetar för att företag som Jesper Jönsson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jesper Jönsson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Uppsala län.

Bolaget skall bedriva turist och guideverksamhet inom sportfiske samt med dessa verksamheter förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Jesper Jönsson AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jesper Jönsson AB och det är följande personer, Jönsson, Jesper August som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Anna Charlotte som är född 1967 och har titeln Suppleant, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jesper Jönsson AB är 556596-4995.