Mälardalens Mur och Puts AB

Uppsala län

Information

Bolaget skall bedriva murning och putsarbeten samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mälardalens Mur och Puts AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är Mälardalens Mur och Puts AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2000-10-23 så skapades Mälardalens Mur och Puts AB och företaget är har F-skattsedel Mälardalens Mur och Puts AB har haft det sedan 2000-11-21.

Mälardalens Mur och Puts AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-11-21

556599-0248 är organisationsnummret för företaget som finns i Enköping.

Just nu är Mälardalens Mur och Puts AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med Mälardalens Mur och Puts AB så går det att nå dem via telefon på 0171-39900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Petersson, Hans Kenneth -Svensson, Leif Daniel -Svensson, Leif Sigurd

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mälardalens Mur och Puts AB är Svensson, Leif Sigurd som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Hans Kenneth som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Leif Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .