AB FREBI

Uppsala län

Information

AB FREBI är ett företag som finns i Enköping. I AB FREBI finns det lite olika personer som är förknippade och det är Birkemyr, Karl Fredrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Ivar Hemming som är född 1942 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Göran som är född 1965 och har titeln Revisor, Sporrong, Carl Håkan som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Sporrong & Eriksson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AB FREBI så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå AB FREBI på telefon 070-8228724.

Bolaget skall bedriva personaluthyrning inom och till detalj- handel, försäljning inom och till detaljhandel, utföra hushålls- nära tjänster till både företag och privatpersoner, provisions- försäljning, säljbolag inom detaljhandel och till detaljhandel, försäljning sker även via E-butik, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är AB FREBI av bolagstypen Aktiebolag.

AB FREBI är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

AB FREBI innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-29 och AB FREBI är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB FREBI så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

AB FREBI har 556599-7508 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.