Erlewing-Evegård IT-Tjänst AB

Uppsala län

Information

I Uppsala län så finns Erlewing-Evegård IT-Tjänst AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Enköping här finns det många olika Aktiebolag. Erlewing-Evegård IT-Tjänst AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Uppsala län. Enköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Uppsala län gör att bolag trivs där.

Erlewing-Evegård IT-Tjänst AB är momsregistrerat sedan2001-01-16 och har organisationsnummer 556602-2082.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0171-30250 alternativt besöka eller skicka post till Erlewing-Evegård IT-Tjänst AB på följande adress Mällerstav. 17, 749 70, Fjärdhundra.

Erlewing-Evegård IT-Tjänst AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-16.

I Erlewing-Evegård IT-Tjänst AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gustafsson, Camilla Mariana som är född 1980 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning, installation och service av datorer, nätverk samt tillbehör. Vidare skall bolaget bedriva konsultverksamhet och utbildning inom IT samt därmed förenlig verksamhet.