AddBridge AB

Uppsala län

Information

I Enköping finns det ett Aktiebolag som heter AddBridge AB. Det finns flera verksamheter som liknar AddBridge AB i Uppsala län. Enköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

AddBridge AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-01-29 och det finns flera verksamheter som är det i Uppsala län.

Sedan 2001-01-03 så har AddBridge AB varit registrerat och sedan 2001-01-29 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är AddBridge AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Enköping.

Vill man komma i kontakt med AddBridge AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kvartsg. 15, 749 40, Enköping. Vi ni istället prata med AddBridge AB så kan ni göra det på 0171-667200.

Föremålet för bolagets verksamhet är att: Äga och förvalta fastigheter. Handel med värdepapper. Handel och ägande av konst och antikviteter samt därmed förenlig verksamhet. Konsultverksamhet avseende affärs- och verksamhetsutveckling samt därmed förenlig verksamhet. Datakonsultverksamhet avseende utveckling och underhåll av mjukvara för datorer och nätverk. Försäljning av datorer med tillbehör, utföra datakonsultförmedling samt därmed förenlig verksamhet. Utföra gräv-, schakt- och transporttjänster, handel och uthyrning med entreprenadmaskiner och övrig byggnadsutrustning. Byggnation och produktion av fastigheter för uthyrning, försäljning eller byggentreprenad, samt därmed förenlig verksamhet. Utföra konsultverksamhet inom kontors- och redovisningsservice samt därmed förenlig verksamhet. Konsult inom rekrytering och uthyrning av personal samt därmed förenlig verksamhet. Utföra import och export av varor såsom hushållsprodukter, hemelektronik, kläder, skor, böcker, trycksaker, programvaror, datorhårdvaror, möbler, träningsredskap och tjänster i form av att erbjuda asiatiska företag etableringshjälp i Sverige samt svenska företag etableringshjälp i Asien. I detta kan investeringar i lös och fast egendom både i Sverige och utlandet ske, samt därmed förenlig verksamhet. Bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av ventilationssystem, energisparsystem, utbildning och konsultverksamhet inom områden som var för sig eller i kombination som främjar energisparande och god hälsa samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eriksson, Lennart Joakim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Kristina Wilhelmina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Dalestig, Carl Michael som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisi revision & rådgivning AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

AddBridge AB har 556602-7081 som sitt organisationsnummer.