SYSCORE AB

Uppsala län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva systemintegration och försäljning av hård- och mjukvara samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SYSCORE AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Enköping så är SYSCORE AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Uppsala län så finns det ännu fler.

Enköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Enköping och i Uppsala län. Redan 2001-01-09 så skapades SYSCORE AB och bolaget är har F-skattsedel SYSCORE AB har haft det sedan 2001-03-29.

SYSCORE AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-29

556603-2461 är organisationsnummret för bolaget som finns i Enköping.

Just nu är SYSCORE AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Uppsala län

Vill ni komma i kontakt med SYSCORE AB så går det att nå dem via telefon på 0171-27556 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom SYSCORE AB är Ahlstedt, Carl Sven Niklas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlstedt, Christina Maria Heléne som är född 1978 och har titeln Suppleant, Samuelsson, Sven Ingmar som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Ingmar Samuelsson som är född och har titeln Revisor, .