Ekolsund Medical AB

Uppsala län

Information

Ekolsund Medical AB är ett bolag som finns i Enköping. I Ekolsund Medical AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svalander, Peter Christian som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Svalander, Peter Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Arver, Tord Stefan Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlin, Raija Orvokki som är född 1952 och har titeln Suppleant, Malm, Jan Olof som är född 1960 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Ekolsund Medical AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ekolsund Medical AB på telefon 076-8612900.

Bolaget ska bedriva medicinsk, diagnostik-, laboratorie- och behandlingsverksamhet samt utveckla, producera och sälja medicinska tjänster, tester, reagens och läkemedel, äga och förvalta fast och lös egendom samt värdepapper, även som idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ekolsund Medical AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ekolsund Medical AB är ett av många bolag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ekolsund Medical AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-08-30 och Ekolsund Medical AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-11-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekolsund Medical AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Ekolsund Medical AB har 556605-0281 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.