Mattes Snickeri & Bygg i Enköping AB

Uppsala län

Information

Mattes Snickeri & Bygg i Enköping AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Mattes Snickeri & Bygg i Enköping AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mattes Snickeri & Bygg i Enköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Mattes Snickeri & Bygg i Enköping AB har haft sedan 2002-12-12. Mattes Snickeri & Bygg i Enköping AB har funnits sedan och 2002-12-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Mattes Snickeri & Bygg i Enköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Veckholms-Säby 23, 745 99, Enköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-82312.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Mattes Snickeri & Bygg i Enköping AB Privat, ej börsnoterat.

Mattes Snickeri & Bygg i Enköping AB har idag 556608-2581 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Mattes Snickeri & Bygg i Enköping AB

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Mattes Snickeri & Bygg i Enköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sivander, Karl Mats som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sivander, Marie Charlotte som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hobro, Mats Jörgen Thure Peder som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .