TJ Produktion Ljud Ljus & Bild AB

Uppsala län

Information

TJ Produktion Ljud Ljus & Bild AB är en verksamhet som finns i Enköping. I TJ Produktion Ljud Ljus & Bild AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindblad, Susanne Elisabet som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Bertil Kåre som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Bengt Tony som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TJ Produktion Ljud Ljus & Bild AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå TJ Produktion Ljud Ljus & Bild AB på telefon 0171-30160.

Bolaget skall bedriva uthyrning, tillverkning, installation av ljud-, ljus- och scenproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är TJ Produktion Ljud Ljus & Bild AB av bolagstypen Aktiebolag.

TJ Produktion Ljud Ljus & Bild AB är ett av många verksamheter som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

TJ Produktion Ljud Ljus & Bild AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-11-19 och TJ Produktion Ljud Ljus & Bild AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-11-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TJ Produktion Ljud Ljus & Bild AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

TJ Produktion Ljud Ljus & Bild AB har 556611-2016 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.