Edvin Utveckling Aktiebolag

Uppsala län

Information

556612-0530 är organisationsnummer för verksamheten Edvin Utveckling Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Edvin Utveckling Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Enköping som är den kommunen som Edvin Utveckling Aktiebolag finns i.

Edvin Utveckling Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-06-13 och det finns flera verksamheter i Uppsala län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Edvin Utveckling Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

Edvin Utveckling Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Enköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Edvin Utveckling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Edvin Utveckling Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2911110 eller genom brev på följande adress:
Hulta Smedgården 2, 590 98, Edsbruk

Bolaget skall utveckla och genomföra utbildning på företag, skolor och till privatpersoner. Produktutvecklings- och innovationsarbete inom utbildnings-, hjälpmedels- och fritidssektorn. Marknadsföring av produkter inom företagets verksamhetsområden samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Edvin Utveckling Aktiebolag och det är Allblom, Edvin Kenneth som är född 1947 och har titeln Likvidator, Karlsson Byström, Ingemar Håkan som är född 1955 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,