Dolfship AB

Uppsala län

Information

Dolfship AB är ett företag som finns i Enköping. I Dolfship AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dolfei, Ulf Rune som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dolfei, Nils Rune som är född 1931 och har titeln Suppleant, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dolfship AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dolfship AB på telefon .

Bolaget skall bedriva handel med sportkonfektion, sportutrustning, teknisk konsultation inom hydraulik och entreprenadmaskiner såsom hydraulikmaskiner, äga och förvalta värdepapper, uthyrning och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dolfship AB av bolagstypen Aktiebolag.

Dolfship AB är ett av många företag som finns i Uppsala län och Enköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Dolfship AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-09-17 och Dolfship AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-09-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dolfship AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Dolfship AB har 556612-8319 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Uppsala län.