Vidilab AB

Uppsala län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Enköping och Vidilab AB är ett av dem. Uppsala län är ett stort län där det finns många bolag där och Vidilab AB är ett av dem. Statusen för Vidilab AB är att Bolaget är aktivt.

Vidilab AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-01-03. Det finns flera olika bolag i Uppsala län som är ett stort län. Enköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vidilab AB ska trivas.

Vidilab AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31. I Enköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva biomedicinska analyser samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vidilab AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31.

Idag är Vidilab AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Enköping.

Vill man komma i kontakt med Vidilab AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-441260.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ljungström, Britt Louise Elisabet -Ljungström, Karl Mikael Vallentin.

De som är på något sätt har med Vidilab AB är Ljungström, Britt Louise Elisabet som är född 1955 och har titeln VD, Ljungström, Britt Louise Elisabet som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Hans-Fredrik Iwan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Reuterskiöld, Ulla Britta Lovisa som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungström, Karl Mikael Vallentin som är född 1962 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vidilab AB har 556619-8320 som sitt organisationsnummer.