Skoogs Reseservice AB

Uppsala län

Information

Skoogs Reseservice AB hittar ni ett Uppsala län som inte är som andra län. I Uppsala län hittar ni Enköping som är den kommunen där Skoogs Reseservice AB finns. I Enköping så finns det många olika Aktiebolag och i Uppsala län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skoogs Reseservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Skoogs Reseservice AB har haft sedan 2002-05-29. Skoogs Reseservice AB har funnits sedan och 2002-06-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skoogs Reseservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0171-415045.

Enköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Uppsala län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Skoogs Reseservice AB Privat, ej börsnoterat.

Skoogs Reseservice AB har idag 556620-5786 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skoogs Reseservice AB

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet, förvaltning av värdepapper och övrig lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Skoogs Reseservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Skoog, Erik Ingemar som är född 1953 och har titeln VD, Skoog, Erik Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoog, Lena Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Fjellner, Inger Lillie Christina som är född 1954 och har titeln Revisor, Karlsson Byström, Ingemar Håkan som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.